Velkommen til ACTIV HiFi webshop.

Fysisk butik siden 1994 - musik skal jo høres! Kom ind og hør hvor store musikoplevelser Du kan få derhjemme.

Al lyd du hører er analog - ellers kan højttalerne ikke gengive det. Men vejen derhen kan være enten helt analog - eller digital undervejs. 

Om Du lytter til vinyl, cd eller streamer er der rigtig mange muligheder!

Vi yder god service og giver gode råd til opsætning og valg af det helt rigtige.

ACTIV HiFi bruger rigtig meget tid på at finde spændende producenter og dermed også spændende produkter, der giver rigtig meget for pengene.

Kom ind og stift bekendtskab med spændende mærker som Dayens - håndbyggede kvalitetsforstærkere fyldt op med kvalitetskomponenter til betalbare priser. Har produceret siden begyndelsen af 1990'erne.

Aurum Cantus - latin for gylden sang. Fik kendskab til Aurum Cantus gennem (manden) Mark Levinson's Red Rose Music, der fik sine højttalere samlet og brugte Aurum Cantus enheder hos dem. Efter Red Rose Music lukkede bibeholdt vi kontakten (højttalerne skulle jo kunne serviceres) og tilbyder idag nogle af deres fantastiske højttalere. Om Aurum Cantus kan kort nævnes de producerer enheder i flere kvaliteter og da også kan findes i en lang række højttalere over hele verdenen - specielt kendte der de for deres bånddiskanter.

Clearaudio - bestilte den første Clearaudio pladespiller samme dag som prinsesse Diana kørte galt i Paris. Ikke for at forbinde de fantastiske pladespillere og tilbehør dertil med noget sørgeligt, men for at sige - vi har kendt dem fra før de blev alvorligt anerkendt som producent af de absolut bedste pickupper og pladespillere. Har Du ikke mulighed for lige at komme forbi i Esbjerg, kan vi henvise til en de mange forhandlere, der har Clearaudio stående.